CV onderhoud

De voordelen van ketel onderhoud

Voordelen ketelonderhoud

 

Wij begrijpen heel goed dat de CV-ketel wordt vergeten. Zolang deze werkt, is er niemand die zal omkijken naar de ketel. Wanneer is onderhoud nodig? Wij willen er graag voor zorgen dat u minder gas verbruikt dan nodig is, dat de ketel goed is afgesteld en zo lang mogelijk mee gaat.

 

Wanneer de ketel ermee stopt, komt men er vaak achter via een specialist dat de ketel niet goed is afgesteld, of al tijden (te) veel gas verbruikt. Dat is natuurlijk zonde. Door regelmatig onderhoud in te plannen, voorkomt u onveilige situaties. Zo’n situatie is bijvoorbeeld de kans op overmatige uitstoot van koolmonoxide. Dat is levensgevaarlijk! Ook in de koudere maanden in ons land is het belangrijk dat de ketel blijft werken, zodat u kunt genieten van een warme douche en verwarming.

 

Een fijne bijkomstigheid van goed onderhoud van de ketel: een goed onderhouden ketel verbruikt minder gas. U wilt toch geen hoge gasrekeningen? Dat betekent dat ons onderhoudscontract snel is terugverdiend. Ons contract begint al vanaf €7,25 per maand!

We kunnen ons voorstellen dat u zelf liever in de hand heeft wanneer het onderhoud gedaan wordt. Een losse onderhoudsbeurt voor uw ketel kost €99,-. Dat is inclusief controle van de CV-ketel, reiniging en afstelling. Door een juiste afstelling gaat het gasverbruik omlaag. Mochten er nieuwe onderdelen gebruikt worden tijdens het onderhoud, dan worden deze apart verrekend.

CV onderhoud

Comfort Basis

Comfort

Comfort plus

All-in

Voorrijkosten
✅
✅
✅
✅

Onderhoud elke 12 maanden

✅
✅
✅
✅

Storingen verhelpen

✅
✅
✅
✅

Arbeidsloon bij storingen

✅
✅
✅

toestel onderdelen

✅
✅

randapparatuur

✅

Ook voor ketels ouder dan 3 jaar.
 (bij aangaan contract)

✅
✅

Prijs per maand incl. BTW

€7,25

€10,50

€16,00

€20,25

Klik hier voor meer informatie over de onderhoud contracten.

Liever zelf de frequentie bepalen van onderhoud? Een losse onderhoudsbeurt kost 95,-. Dit is inclusief het controleren, reinigen en afstellen van de ketel. Ook krijgt u een meet- en onderhoud rapport. Eventueel benodigde onderdelen zoals nieuwe pakkingen of versleten onderdelen reken we apart. 

Romijn Installaties