CV storing

Heeft u een CV-storing? Dat is natuurlijk erg vervelend. Om u zo snel mogelijk op weg te helpen, volgen hieronder een aantal simpele stappen die u zelf kunt uitvoeren om het probleem eventueel op te lossen. Mochten onderstaande stappen niet werken, bel of app ons dan op 06-40912893 of 070-22 12 799. Wij staan dan direct voor u klaar!

 

Stap #1:

Noteer de foutmelding van de CV-ketel. Dat is voor telefonische hulp erg handig om direct naar een oplossing te kunnen werken.

 

Stap #2:

Controleer de waterdruk van de CV-installatie. Deze is over het algemeen tussen de 1.5 en 1.8 bar. Is de waterdruk onvoldoende? Vul deze dan bij door middel van deze [Bijvullen CV] pagina.

 

Stap #3:

Heeft u een beeld op uw CV-ketel? Sla dan deze stap over. Mocht u geen beeld hebben op uw CV-ketel, lees dan mee: controleer de spanning op het stopcontact waar de CV-ketel op aangesloten zit. Dit kunt u simpelweg doen door een ander apparaat met stekker in dit stopcontact te testen.

 

Stap #4:

Controleer of de gaskraan van de CV-ketel openstaat. Heeft u een fornuis? Controleer dan ook even of hier nog gas uit komt door deze even te laten branden.

 

Stap #5:

Controleer of de thermostaat hoog genoeg staat en of eventueel de batterijen hiervan vervangen moeten worden. Mocht u een ATAG-thermostaat hebben, dan is dit niet van toepassing.

 

Stap #6:

Zijn bovenstaande punten uitgevoerd? Reset de CV-ketel dan maximaal 1 keer. Blijft de CV-ketel dan nog steeds in storing? Bel of app dan direct met onze servicelijn op  06-40912893 of 070-22 12 799. Wij zorgen ervoor dat uw storing snel en vakkundig wordt verholpen.

 

Goed om te weten: wij brengen €89,50 in rekening voor het verhelpen van uw CV-storing. Dit is uiteraard inclusief voorrijkosten. Na 18.00 uur of in het weekend zijn wij genoodzaakt een toeslag te rekenen. Mocht er een onderdeel defect zijn in de CV-ketel, dan bespreken wij voorafgaand aan de vervanging de kosten, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Pas als u akkoord gaat met de kosten, vervangen wij het onderdeel zodat uw CV-ketel weer optimaal functioneert. Heeft u een onderhoudscontract? Dan betaalt u niets voor het voorrijden en de arbeid. U bent dan namelijk voor een vast bedrag per maand verzekerd tegen deze kosten voor uw CV-installatie. Heeft u een Comfort-Plus of All-in onderhoudscontract? Dan zijn ook de kosten van de defecte onderdelen inbegrepen.

Wij verhelpen cv ketel storingen in Den Haag, Rotterdam, Westland, Wassenaar en alle plaatsen daar tussen!